Getting my Curls back

IMG_5629

 

Afgelopen week werd ik door mijn vriendin Charmaine gevraagd als ik als model wilde zitten voor haar nichtje die de kappersopleiding doet, ik zei ja waarom niet. Natuurlijk wilde ik ook weten bij welke kapsalon het gedaan zou worden, aangezien ik toch nare ervaringen heb met kapsters. 

Mijn vriendin zei me Symone maak je geen zorgen het is een hele goeie kapsalon en ze zijn ook gespecialiseerd in krullend haar, ik was meteen verkocht want ben al jaren aan het vechten om mij krullen terug te krijgen. Helaas nog geen resultaat.! Hoe erg is het als  je heel leuk krullend haar heb en geen ene krul meer terug kan zien. Dit komt doordat ik mijn haar te veel getangd heb en ook een nog een tang gebruikte die niet goed was. Steeds de verkeerde tang gebruiken veroorzaakt op de duur  ” Heat Damage ” echt het ergste wat met je haar kan gebeuren. 

Maar geen nood wist dat mijn haar wel in goeie handen zou zijn want had ook al mijn research gedaan naar de kapsalon en zag alleen maar goeie recensie.

Zondag 2 juli was d-day kwam aan bij Kapsalon Simcha & Friends en ik moet zeggen alleen bij het zien van de kapsalon wist ik dat het goed kwam, kreeg een heel warm onthaal en de sfeer was top. Meestal kom je een kapsalon binnen en heb je meteen het gevoel al van ” What the hell doe ik hier ” effin dat was het hier dus niet.! voelde me lekker thuis en op mijn gemak. 

Leuk muziekje op de achtergrond en er werd meteen gevraagd wat ik wilde drinken kon kiezen tussen iets warms of kouds, ik mocht vervolgens in de stoel plaats nemen. Eerste kwam er een haar analyse door Nathaly ( this girl is gods gift) en werd gewassen en geknipt door Sandy, ik moet wel zeggen dat ik het wel eng vondt om mijn haar te knippen maar het moest er waren heel wat stijle punten. But I will get my curls back.!

IMG_5568

Naast mijn knipbeurt kreeg ik ook heel wat goeie adviezen wat ik wel en niet moest doen met mijn haar oa.

  • Je haar niet elke dag met shampoo wassen één keer in de week of twee weken. Conditioner mag.
  • Je haar niet te hard drogen met je handdoek 
  • één keer in de maand een haar masker 
  • gebruik de juiste producten voor je haar 
  • en een diffuser gebruiken om krullend haar te drogen. 

tristar-haardroger-hd-2322-161381-1

 Get your diffuser here.

 

unnamed-6

 

Over de juiste producten gesproken de Curl Power van Simcha is echt een aanrader, door de jaren heen heb ik tig producten gebruikt voor mijn haar en geen resultaat. Maar de curl power is echt fantastisch. Het haar krult mooi, de krul blijft ook zitten zakt niet in en is niet vettig.

Prijs € 17,00

 

 

Gelukkiger kan je me niet maken binnen een jaar heb ik mijn krullen terug en mijn haar wordt om de drie maanden bij gehouden door de beste krullenkapper van Amsterdam. Thank you Sandy & Nathaly.

 

I’m one Happy Girl 

 

 

The Garden

 

Alvorens ik mijn blog afsluit wil ik het nog even over de tuin van Simcha & friends hebben. Toen ik die tuin zag was ik stil en dacht ” It’s Selfie time “. Wat een pracht van een tuin en die schommel die er ook hing, gaf mij meteen het gevoel dat ik even op Ibiza zat en dat in Amsterdam.!

 

 

 

Get to know Simcha & Friends

The beste Krullenkapper in Amsterdam. Er wordt echt naar jouw wensen geluisterd en weten precies wat te doen met jouw krullenbos. En wat ik hier erg belangrijk vindt is dat er niet zomaar tig centimeters van je haar wordt geknipt. Kortom bij Simcha & friends ben je aan het juiste adres and like they say:

” Een nieuw kapsel moet passen bij je gezicht en je persoonlijkheid” 

 

 

Simcha & Friends
Europaplein 121
1079 AX Amsterdam.
En is te bereiken op: 06 – 53 558 558

 

See you one my next blog

xxx

Symone

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s