Glamour Health Challenge

dit-is-het-volledige-programma-van-de-glamour-health-challenge-12236 

Als blogger is het altijd leuk om events te bezoeken om te netwerken en natuurlijk om te genieten. Afgelopen week won ik ik twee kaartje voor het Glamour Health Challenge event via The Curvy Chapter. Een dag om nooit meer te vergeten, keek natuurlijk mijn ogen uit omdat ik dit nog nooit eerder had meegemaakt en nog wel een event van de Glamour. Hoe cool is dat..? lees maar gauw verder.

Het Event

De Glamour Health Challenge is een event dat voor de derde keer georganiseerd is door Glamour in samenwerking met Triaction x Triumph. Bij dit event draait alles om Self Confidence. The Queen of Self Confidence Topmodel Ashely Graham was daarom dan ook de ere gast van dit event om haar work-out geheimen met ons te delen.
Naast de training met model Ashley Graham verzorgde Donny Roelvink de warming-up op de beats van zijn broer Dave en was er ook een pittige workout door Nike Master Trainer Larz en zorgden Sunnery James & Ryan Marciano en Sophie Francis voor de beats.

IMG_4855

Bij dit event mocht ik één persoon meenemen maar helaas kon mijn beste vriendin wegens omstandigheden niet meer mee, maar dat mag de pret niet drukken.! toch ..? Alleen was ik niet had the time of my life with these Fabulous Queens

Saskia van The Curvy Chapter en Deniece van What The Voque Magazine . 

 

 

 

Wat een lol hadden we samen ondanks die enorme hitte. Mocht overal met hun mee, eingelijk was toch een beetje nerveus wist niet echt wat ik moest verwachten maar mijn zenuwen was ik al weer gauw vergeten. These girls know how to have some fun het leek als of wij elkaar al jaren kende. Zo zie je dat er toch nog lieve mensen op aarde zijn met hun hart op de juiste plek. 

IMG_4953

 

Op dit event waren er ook heel wat bloggers en vloggers aanwezigen I got lucky and I met on of my favorites Manon Tilstra. Liep haar meet & greats altijd mis maar het lange wachten is eindelijk beloond. 

 

 

 

 

Naast de workout was er ook tijd voor leuke foto momentjes in the bathtub van Estée Lauder die bijna verkeerd afliep..! en in de fotoboot van Glamour zelf. 

unnamed

Met trots kan ik terug kijken naar een super geslaagd event, jammer dat ik niet tot het eind kon blijven om Ashley Graham zelf te ontmoeten because mommy duthy calls..! But see you next year. Bekijk hier nog meer foto’s van het Glamour Health Challenge Event. 

Thank you Glamour and The Curvy Chapter.

xxx

Symone

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s