One outfit Three different looks

 

IMG_4282

In de zomer komt het wel vaker voor dat je ongepland wat langer op straat ben met je vriendinnen. Met zo een dag weet je niet welke kant het op kan gaan, het kan beginnen met een normale lunch date en eindigen met een last minute festival/feest.

Vaak heb je dan op zo een drukke dag geen tijd om van outfits te verwisselen en moet jij als fashionista dan heel creatief zijn. Als ik met vriendinnen op stap ga probeer ik in de meestgevallen een outfit aan te doen waar je makkelijk van een going to lunch outfit naar going to festival outfit kan switchen.

The Clothes

Mijn outfitjes bestaan vaak uit basics te denken aan een zwarte basic jurk/rok van de Zara of H&M. Naast de basics zie je mij ook wel vaak in een maxi jurken, korte jurkjes, leuke kaftans en niet te vergeten denim shortjes.

The Schoes

In de meeste gevallen trek ik leuke tijdloze en niet te drukke sandalen aan, of my havaianas. Tip: Laat altijd wel een leuke pump, slee hak of sandaal met hakje in je auto. 

The Bag 

I’m a sucker for big bags maar vanaf ik eigenlijk mamma ben geworden ben ik toch meer van de cross bags gaan houden. En tegenwoordig kan je al voor heel goedkoop een leuke cross bag scoren bij de Zara, Primark of River Island..etc

0c707d3a535c92bb1917c1bb7351a739
My all time favorite cross bag

 

Hou je lookjes simpel, niet te druk laat je outfit vooral rust uitstralen, ik merk wel hoe fijn het is om iets te dragen wat helemaal bij mij past en waar ik me in thuis voel. Hoe je, je voelt straalt uit op je omgeving, wat daarna ook terug naar jou reflecteert. En nee; het is geen halszaak, en geen vereiste om lekker in je vel te zitten, of je goed te voelen, absoluut niet. Maar het voegt toch iets toe aan je outfit, tenslotte kleed je, je toch hoe je op dat moment voelt.!

Laatst ging ik op stap met een vriendin van mij, we hadden het zo gezellig dat wij de hele dag aan het rond zwieren waren op straat. Het begon met een dagje shoppen en eindigde met een last minute feestje. Vandaag laat ik jullie dan ook zien hoe ik met één outfit toch de hele dag fashionable uitzag.

 

Firts Look ” Going shopping and out to lunch look “

IMG_4280

 

Met dit lookje wil ik de nadruk leggen op mijn blouse (eigenlijk een jurk). Het mooie van deze bohemian jurk is dat je hem ook als blouse kunt dragen. Zit lekker ruim en is dan ook een ultieme festival musthave.!

Jurk/top Asos.

 

Jeans Short Zara

Gladiator Sandalen Primark

Tas winkeltje op de Albert Cuyp markt.

 

Second Look ” Going to diner look “

 

Tas Zara

Pump Primark 

 

Met dit lookje leg ik de nadruk op mijn roze sandaaltjes. Zo zie je dat je makkelijk kan switchen van een going to lunch/ shopping look naar een going to diner look. Daarom is het altijd handig dat je een leuke pump of hak in je auto heb liggen, zo niet ga je even snel op zoek naar een koopje. Ook zie je dat ik een iets wat kleinere tas nu met mij mee heb. Deze tas gebruikte ik toevallig als extra binnen tas, erg handig bij een big bag. 

R35397153226827-large

” Don’t make your car a driving shoe shop ladies..!! ” 

 

Third Look ” Going to a party/ festival look “

 

IMG_4275

 

Vest Fab ’n Chic

Zonnebril  Ray-ban 

Met dit look je ” mijn favoriete lookje van de dag ”  wil ik de nadruk leggen op mijn gouden vest. Op festivals/ feestjes is het altijd leuk om een leuke eye catcher aan te doen, en ja dat deed ik ook met mijn vest…!!

 

Get inspired ladies..!! 

Veel lees plezier

and

Ladies remember

” Life’s Too Short To Wear Boring Clothes. Be Fabulous “

xxx

Symone

 

 

 

 

Advertenties