Something Dutch Studmuphin.nl

14207852_566526100202037_497521078677091323_o

Elke maand bezoek ik een Nederlandse ondernemer en stel ik een aantal vragen over hun onderneming, en natuurlijk over zich zelf. Ben vooral benieuwd hoe zij op het idee gekomen zijn een eigen onderneming te beginnen en wat hun hierna toe inspireerde. Vandaag ben ik op bezoek bij Chanelva Cooman- Blokland van Studmuphin.nl

Chanelva is een een jonge Surinaamse onderneemster die sinds 2014 met haar eigen tassen lijn begon. Alvorens zij van start ging met haar onderneming heeft zij een jaar de tassen opleiding gevolgd om het geen waarin zij nu goed is te kunnen realiseren.

Deze tassen lijn zoals zij zelf zegt ” bags with attitude ” zijn exclusief en handgemaakt dus geen massaproductie..!. Het leer waarmee de tassen worden gemaakt wordt zorgvuldig door Chanelva uitgezocht en weet daarom ook precies de leer soorten van elkaar te onderscheiden.

” I ASPIRE TO BE ‘GOOD “

Haar tassen collectie bestaat nu uit drie modellen :

The Clutch
The Rocket Bag pack ( rugtas)
The Missile (shopper )
De tassen zijn bewerkt met verfspetters en studs.

IMG_0349

Zoals jullie ook hebben opgemerkt is deze Something Dutch anders dan de vorige, dit omdat ik wat meer interactie wil met mijn volgers.

Ben je ook zo nieuwsgierig naar de eerste Something Dutch video interview bekijk hier dan de eerste Something Dutch video met Chanelva Cooman- Blokland van Studmuphin.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s