Beachwear

Liefjes,

De afgelopen dagen hadden we mooi zomer tropisch warm weer ik voelde me helemaal gelukkig en kon natuurlijk niet wachten om samen met mijn liefje naar het strand te gaan. En dat ging natuurlijk niet zonder de nodige stress, ja je zou denken je gaat zwemmen wat kan er mis gaan.. Schatjes alles kan mis gaan vooral als je niet de juiste beachwear in je kast heb liggen.

” Badpakken Stress” 

Nog even naar de Primark of Hunkemöller  zou je denken lekker niet dus..! Bij mij bestaat er geen even, kom ik in de primark of Hunkemöller zie al weer een leuke jurk, blouse of lingerie setje die ik wil hebben, Oei..!! dan nog even langs de schoenen afdeling kijken als die ene sandaal er EINDELIJK ligt, wacht er toch al eeuwen op. Het gaat soms zo ver met mij dat ik vergeet waarvoor ik daadwerkelijk naar de winkel kwam.

Tot voor kort was ik erg onzeker over mijn curves, durfde niet veel aan alles moest bedekt zijn en dacht vaak:

” Wat zullen die mensen toch van mij denken  “

But NOT this year honey ” Hail to my Curves ” Ik ga steeds meer van mij zelf houden zoals ik ben en durf daarom ook veel meer.

Hoe ziet mijn perfecte Strand outfit eruit..?

Een hele leuke kaftan echt een musthave als je naar het strand gaat die combineer ik met een leuke badpak of high waist bikini. Vergeet de nodige accessoires niet..! denk aan een hele leuke hoed, flip flops, armbanden en wat absoluut niet mag ontbreken een opvallende statement zonnebril.

Draag vooral wat jij leuk vindt en waarin jij je lekker voelt. Denk bij een badpak of bikini vooral aan effe kleuren, printjes zijn leuk maar oogt al gauw druk vooral als je het nog wil combineren met een kaftan en de nodige accessoires. Je wil vooral geen wandelende kerstboom zijn. Op dit moment heb ik er twee favorieten badpakken

 ⇣              ⇣

Primark vs Zeeman

Als ik naar het strand ga neem ik altijd een leuke strand tas en kleed/laken mee. Vorige jaar kocht ik het allermooiste strandkleed dat al een jaar op mijn wishlist stond. Een prachtig strandkleed van The Beach People het was wel een rib uit mijn lijf maar had het echt voorover. Tegenwoordig kun je dezelfde strandlakens voor een heel zacht prijsje kopen bij de Primark en my all time favoriet webshop Jewellys (www.jewellys.nl.)

IMG_3169

Standkleed: The Beach People

Hoed: America Today

Bril: Ray-Ban

Strandtas & Badpak: Primark

IMG_3993

Fashion is the Armor to Survive the Reality of everyday life 

Be your own Beautiful and most of all Self Confidence.

xxx

Symone