The Tuxedo Dress

Hi Beautiful..

I can’t wait to share this style with you ” Tuxedo Dressing “ Oh wat ben ik blij I FINALLY found my Tuxedo dress en kan natuurlijk niet wachten om deze outfit te rocken. Ik ben al een enige tijd op zoek naar een leuke tuxedo dress but guess what can’t find my size anywhere. Maar jullie kennen mij al een tijd en weten dat ik het niet zo makkelijk opgeef ” There is a solution for everything. “

In mijn vorige blog lazen jullie hoe ik mijn eigen pak samenstelde. Tijdens het passen van mijn oversized blazer en pantalon zag ik het licht..!! Mijn blazer en zwarte tank top had ik nog aan en mijn pantalon broek was inmiddels uit ik keek nog even in de spiegel en zag meteen mijn perfecte Tuxedo Dress/ Blazer.

 

” Curvy Girl Walking On Cloud Nine “

 

IMG_E1535

 

Deze blazer van de Primark heeft de perfecte lengte is niet te kort dus geschikt voor een Tuxedo Dress. Hoe handig twee voor de prijs van één. Deze tuxedo dress combineer ik op drie verschillende manieren.

 

Tuxedo Dress with a little bling

 

 

 

 

Add a little bit of sparkle to your outfit met deze glitter top van de CoolCat. Stijl deze outfit af met leuke zwarte pumps en een leuke clutch.

 

Tuxedo Dress All Black 

 

IMG_E1551.JPG

 

Bringing sexy back with this fully black outfit. Ben je niet zo van de bling kun je ook een hele leuke zwarte Bh of shapewear onder je tuxedo dress aan doen. Onder mijn tuxedo dress draag ik een zwarte shapewear dress van het merk Triumph.

 

30_10147172_0004_2

 

 

 

 

 

Tuxedo Dress With A Touch Of Red

Oh Santa I think I’m gonna be naughty on Christmas day.

Ladiezzz tijdens de feestdagen hoeft het niet altijd Chic Chic maar mag het ook wel uitdagender and No it will not be a Ho-liday..!

IMG_E1567.JPG

Bring life into your outfit and wear a Red Boots.! Deze rode overknee laarzen van de Primark zijn to die for. Het dragen van overknee laarzen is een steeds terugkerende  trend die wel wat zelfvertrouwen vergt. 

 

IMG_E1565.JPG

 

Bij het dragen van deze laarzen is het vooral belangrijk om de balans te vinden tussen sexy en classy. Deze rode laarzen zijn een echte eyecatcher en hoef dan ook niets meer aan jouw outfit toe te voegen. 

 

 

 

 

 

” All you need is Confidence & A Red Boots “

 

Ben jij ook fan van overknie laarzen..? Let me know in a comment.

See you on my next blog

💋💋💋

Symone

One Reply to “The Tuxedo Dress”

  1. Pingback: My Freakum Dress

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s