Wrap Tie and Go

 

Hi Dolls 

Ik heb er weer een nieuwe verslaving bij ” Headbands ” dat het zonnetje op zich laat wachten weerhoud mij niet om met mijn nieuwe verslaving aan de gang te gaan. Headbands are everything this summer..!! Als je die nog niet thuis heb liggen moet dat dan maar gauw gaan gebeuren. 

Had nooit verwacht dat ik zo into the headbands zou zijn en überhaupt dat ze me zouden staan. Met zo een vol gezicht als de mijne wil ik al gauw op een gepofte aardappel lijken but lately I don’t care. Heerlijk is het gevoel als je steeds meer self confidence hebt of krijgt.

Liep vorige maand op de markt om exact te zijn plein 40/45 markt in Amsterdam west om wat fruit te halen en raakte bij de fruit kraam aan de praat met een hele lieve man niet wetende dat zijn marktkraampje the wallah van hoofddoekjes, headwraps en sjaaltjes was. Wist niet waar ik moest beginnen, keek mijn ogen uit hoofddoekjes, sjaaltjes en headwraps in alle vormen en kleuren. Maar er was één headwrap die mij aantrok nl.  ” The knot front headwrap ” ik nam hem meteen in kanarie geel en donkergroen.

The Headwrap

Knot front Headwrap €2,00

Maak je outfit helemaal compleet met deze prachte headwrap. Leuk bij een jurkje of denim short en prachtige witte blouse vergeet je zonnebril niet..!!

IMG_7273

 

  

 

En natuurlijk kunnen wij de groene headwrap niet vergeten..!

Deze headwraps zijn ook erg handig bij een bad hair day, just put it on your head and go.  

 

The Scarf

Een ieder heeft wel een sjaaltje thuis in de kast liggen, ik ben verslaafd aan sjaaltjes dus ik heb er wel een aantal liggen. Sjaaltjes kunnen vooral in de ochtend erg handig zijn..! haar in een knotje sjaaltje binden en mijn schoolrun outfit is compleet.

IMG_7246

 

What’s your favorite headband/wrap or scarf…? Let me know in a comment..

and 

See you on my next blog

xxx

Symone

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s